Advocaten in personen- en familierecht

Van de wieg tot het graf

Met personen- en familierecht krijgt u te maken als er in uw privésituatie veranderingen plaatsvinden die grote impact hebben op uw leven. Het rechtsgebied omvat alle zaken omtrent menselijke relaties. Bijvoorbeeld als u en uw partner uit elkaar gaan of als er alimentatie geregeld moet worden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het aanvragen van gezag of het opstellen van een ouderschapsplan.

Vaak staan financiële eisen lijnrecht tegenover emoties waardoor het lastig is om evenwicht te vinden. Daarom is juridische bijstand en goed advies van groot belang om in deze situaties weloverwogen beslissingen te nemen.

Op zoek naar ervaren advocaten in Familierecht in Hengelo of Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

E-mail of bel ons!

Met of zonder rechter

U kunt zonder tussenkomst van een rechter geschillen oplossen. Samen met ons gaat u in overleg met de tegenpartij en diens advocaat en maakt u afspraken voor de toekomst. Ook kunt u ervoor kiezen om samen één advocaat in te schakelen (mediation) die de zaken op een snelle wijze voor u regelt. Vaak scheelt dit ook in de kosten.

Als het onmogelijk is om onderling de problemen op te lossen en afspraken te maken, wordt uw zaak aan de rechtbank voorgelegd. De rechter neemt dan een beslissing voor u.

Uw persoonlijke familierecht advocaten in Hengelo en Groningen

VZ Advocaten is dus een advocatenkantoor enkel en alleen gespecialiseerd in het personen- en familierecht en mediation. Alle aspecten van het leven vindt u hier in terug. Letterlijk van de wieg tot het graf.

Met u nemen wij op een duidelijke en heldere wijze uw rechtspositie door en zoeken wij naar de oplossing die bij u past. We vinden het belangrijk om zowel oog voor de zaak als de persoon te hebben.

Is het nodig om in uw zaak een externe deskundige in te schakelen? Dan kunt u ervan uitgaan dat ons Nederlandse en Duitse netwerk de beste kandidaten voor die job heeft. Als u uw eigen adviseurs wilt laten meekijken, dan garanderen wij een prettige en adequate samenwerking!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij wisselen graag met u van gedachten over uw persoonlijke situatie.